Ledning

Johan Åkerlund
VD
Branschtimmar:
0
0
3
5
6
6
7

Johan var med och startade Solid Park i Östergötland 2005 och har sedan den stunden helhjärtat ägnat sig åt kundnöjdhet, ständiga förbättringar och teknisk innovation.  Han har en stark övertygelse om att IT-system använda på rätt sätt innebär en stor konkurrensfördel, både för Solid Park och för alla våra kunder. När arbetsdagen är slut längtar han hem till barnen, och efter några timmars intensiv lek behöver han ta igen sig på Jujutsu-klubben.

Björn Hildestrand
CFO
Branschtimmar:
0
0
6
8
6
1
3

Björn var med och grundade Solid Park Stockholm 2005  och var en av de drivande krafterna bakom sammanslagningen med Altcom 2008 till det nya Solid Park Stockholm. I sin strävan att utveckla sina medarbetare och att ständigt uppnå mycket nöjda kunder gör det svårt för Björn att slita sig från jobbet. Men när han väl gör det så återfinns han säkrast nere på båtklubben i Askrike eller på någon gästhamn i Stockholms skärgård.

Therése Odstam
Driftchef
Branschtimmar:
0
0
1
0
2
3
4

Therése är Driftchef och har jobbat på Solid Park sedan sommaren 2013. Hon har mångårig erfarenhet inom service och det är något hon brinner för. På fritiden tränar Therése mycket och är väldigt intresserad av inredning.

Ulrika Westerberg
Regionchef Katrineholm
Branschtimmar:
0
0
3
5
0
8
7

Ulrika arbetar som regionchef i Katrineholm sedan 2017. Hon har kommunal erfarenhet som IT- och kommunikationschef men inledde sin IT-karriär som systemutvecklare. Ulrika tycker om nöjda kunder, digitaliseringsarbete och att hitta smarta lösningar i både stort och smått. Hon är dessutom övertygad om att glada medarbetare leder till glada kunder. Familjen är det viktigaste som finns men ny energi ger även vänner, naturen, resor och motion.

Mikael Hagström
Marknadschef
Branschtimmar:
0
0
5
3
0
2
6

Micke har jobbat på flera IT-bolag genom åren, bl.a. med processer för IT-drift och inom projektledning. Idag är Micke marknadschef och kan allt om våra tjänsteerbjudanden men deltar även i en del projekt. På fritiden hittar du Micke antingen med en gitarr i handen eller i fjällen, sommar som vinter.

Christer Berlin
Försäljningschef, Regionchef Västerås
Branschtimmar:
0
0
6
8
7
6
2

Christer har sedan 1980 jobbat i IT-branschen, från 1990 som företagsledare i flera IT-bolag. Christer var tongivande när Solid Park startades och var då VD och koncernchef. Idag ingår Christer i styrelsen och arbetar även operativt som region- och ekonomichef. På fritiden sysslar Christer med de 25 hästar som finns på gården och umgås naturligtvis mycket med familjen.

Jimmy Söderberg, Affärsområdeschef
Jimmy Söderberg
Affärsområdeschef System
Branschtimmar:
0
0
4
7
5
8
6

Jimmy har arbetat inom IT-branschen sedan 1993. Först som konsult sedan som projektledare, affärsutvecklare och chef. Jimmy är idag affärsområdeschef för Systemutveckling och Systemförvaltning hos Solid Park. Fritiden ägnas gärna till resor med familjen men också till landstället i Dalarna, golf, jakt och musik.

Niklas Gustafsson
Regionchef Östergötland
Branschtimmar:
0
0
4
5
2
2
8

Niklas inledde sin karriär som IT-tekniker redan för 20 år sedan. Det arbetet ledde sedan vidare till roller som systemkonsult, teamledare, projektledare, säljansvarig och idag är han Regionchef i Östergötland. Drivkraften är kort och gott nöjda kunder och kollegor. För att själv vara nöjd med livet ägnar han fritiden åt att umgås med familjen, fiska, snickra, laga mat, resa, flyga RC-helikopter och engagemang i familjeföretaget.