Hej IT-upphandlare!

Vi levererar IT-drift till främst små och medelstora kunder med fokus på kvalitet och kundservice . Vi har även en stor avdelning som utvecklar skräddarsydda system och till dessa en välutvecklad tjänst för systemförvaltning. Självklart gör det att vi även har duktiga specialistkonsulter inom både systemutveckling och IT-infrastruktur till företag av alla storlekar.

Vi har två egna datahallar och en egen Service Desk. Sedan länge har vi valt att även satsa på molntjänster och alla former av hybrida lösningar. Våra kunder finns inom de flesta branscher och även inom offentlig sektor.

Solid Park har kontor i Stockholm, Västerås, Norrköping, Linköping och Katrineholm.  Vi har ”Högsta kreditvärdighet” enligt Bisnode och är ett av ”Sveriges högst värderade aktiebolag inom samma bransch och storlek” enligt Valutation.

Sedan våren 2015 är vi certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.  Är det något annat du vill veta om oss är du välkommen att höra av dig. Kontakta vår försäljningschef, Arne Hedman.

Kontaktperson

Arne Hedman Säljare 070-618 00 27

Kontakta mig