delete: IT-strul

Här avgörs
din framgång.

Visste du att IT-strul tar i snitt 4 minuter av varje arbetstimme? Det är precis 6% av tiden – och 6% är ett vanligt vinstmål. Vi har satt upp målet att bli Nordens snabbaste IT-leverantör, och hjälpa dig tjäna 6% mer. Välkommen till avgörandets stund.

delete: IT-strul
Slipp allt IT-avbrott

Lönsam IT handlar inte om att köpa fler prylar och ny mjukvara. Det handlar om att få den dagliga driften att funka utan avbrott. Och när något trots allt ändå strular ska problemet lösas blixtsnabbt. Det har vi gjort till vår mission! Välkommen till Solid Park.

Läs mer om oss

Funktion och
snabbhet är allt.

Du kan ha vilka mål du vill med dina IT-lösningar. Om driften inte funkar, så är det katastrofalt. I genomsnitt går 6% av företagets tid åt till IT-strul. IT-drift ska fungera enkelt och säkert. Men det kräver planering, erfarenhet och ett grymt tempo. Allt detta hittar du hos Solid Park.

Läs mer om IT-drift

Vi tänker efter före.

Många företag behöver en egen systemlösning. Ibland är det bara ett tidrapporteringssystem. Ibland är det ett intranät eller ett verksamhetsstöd. Vi hjälper dig blixtsnabbt att anpassa det system du har, eller bygga ett nytt. Och vi tänker alltid på systemförvaltningen innan vi sätter igång.

Läs mer om IT-system

Först ska det funka.
Sedan förbättras.

Om du har ett problem i IT-driften ska du vara glad. Det är den bästa start vi kan få för att se över din IT-drift. Först när vi så snabbt som möjligt fått allt att funka perfekt vill vi prata om servrar, molntjänster, infrastruktur och datalagring. För oss är funktionen och snabbheten alltid nummer ett.

Läs mer om IT-lösningar

I vår support
platsar bara de bästa.
Och snabbaste.

Tanken bakom vår Service Desk är busenkel: Den ska alltid vara tillgänglig, och innehålla det bästa bemötandet av våra bästa experter. Och även här är snabbheten vår kanske viktigaste egenskap. Vi kan inte garantera att det är två minuters kö. För ganska ofta kommer du fram direkt.

Läs mer om support

Kontakta oss

Vi finns i Linköping, Norrköping, Stockholm, Västerås & Katrineholm.

Klicka på något av ortsnamnen för att hitta kontaktuppgifter till det kontoret. Letar du snarare efter vår Service Desk? Leta dig tillbaka i menyn till vänster.

Kontakta oss