Novare

Novare, specialistkonsulter inom Human Capital hittade en ny IT-leverantör som ger stabilitet och framför allt bra och snabb användarsupport. Effektiviteten i vardagen har ökat och frustrationen över IT-frågor är borta, både för användare och IT-chef. Novare med 140 medarbetare erbjuder specialistkompetens inom området Human Capital och består av ett flertal bolag och intressebolag, där varje enskilt bolag är specialister inom sitt område. I en sådan konsultverksamhet är behovet av en stabil IT-infrastruktur och tillgång till individuell användarsupport stort.

I samband med att Novare sökte en ny och modernare IT-lösning gick man ut med en förfrågan till flera aktörer varav Solid Park var en.

– Vi fick snabbt ett stort förtroende för Solid Park, de var kunniga och ärliga och lyssnade på våra behov. Dessutom konkurrerade de väl prismässigt, säger Per Frisk, Administrativ chef på Novare.

Novare migrerades till Connect 365, vår plattform för integration med Office 365 som ger IT-infrastruktur som tjänst. En stabil IT-miljö som ger Novare en grundtrygghet.

– Användarsupporten är dessutom fantastisk. Vi får i princip alltid svar utan telefonköer och bemöts även av kunniga, professionella tekniker som löser våra problem snabbt och effektivt, fortsätter Per Frisk.

Nu fortsätter Novare att utvecklas i sin egen takt genom Solid Parks samverkansmodell med rapportering, uppföljning och vidareutveckling i en strukturerad form.

IMG_5296-Per-Frisk
Per Frisk, Administrativ chef
Novare Human Capital

Dags att modernisera Er verksamhet med modern IT-miljö?

Boka in en kostnadsfri konsultation med en specialist ifrån Solid Park. Vi tittar på hur just ni kan dra ännu mer nytta av modern IT. Konsultationen omfattar följande:

  • Analys av befintlig IT-miljö
  • Processer och verktyg
  • Kravspecifikation för att modernisera