SharePoint

Intranät, dokumenthantering, sociala funktioner - i molnet eller på egna servrar. SharePoint har aldrig varit hetare. Kom igång snabbt och enkelt med våra tjänster SharePoint Kick-off och SharePoint Express.

En av världens mest använda plattformar för samarbete och dokumenthantering. Äntligen lika användarvänligt som användbart, med fantastisk integration med övriga produkter från Microsoft, sociala medier och mycket mer.

Samarbeta, hitta, dela, kommunicera, säkra, följ upp, bygg egna verktyg, använd andras färdiga ”Appar” för stöd inom och utanför din organisation.

SharePoint har aldrig varit hetare och vi har sällan byggt upp så mycket kunskap inom en enskild plattform. Vi kan SharePoint både som komponent i Office 365 och som fristående lösning och erbjuder installation, projektledning, utveckling, integration och förvaltning/support.

Att starta upp en första SharePoint-site är inte alltid helt enkelt. Det kräver kunskap, planering och tid. För att snabbt och enkelt komma igång har vi två tjänster som ger dig en riktig kickstart:

SharePoint Express – paketerat intranät och dokumenthantering

SharePoint Express är en raketstart för snabbt komma igång med SharePoint. Vi har paketerat några av de vanligaste funktionerna som anpassas med bl.a. er grafiska profil. SharePoint Express driftsätts mycket fort och enkelt till ett fast pris. Läs mer i produktbladet: Solid Park, SharePoint Express

SharePoint Kickoff – workshop

För er som behöver funder mer över möjligheterna med SharePoint och hur ni vill arbeta erbjuder vi en workshop för att arbetsgruppen ska lära sig mer om vad som går att göra och hur man vill starta upp. Läs mer i produktbladet: Solid Park, SharePoint Kick-off

Kontaktperson

Jimmy Söderberg, Affärsområdeschef Jimmy Söderberg Affärsområdeschef System

Kontakta mig