Konsulttjänster

Vårt ursprung är konsulttjänster inom IT-infrastruktur och systemutveckling. Utan den kunskapen skulle vi inte kunnat bygga upp våra egna systemlösningar och vår egen IT-drift.

IT-infrastruktur

Inom IT-infrastruktur levererar vi konsultstöd till flera stora myndigheter, organisationer och företag. Främst inom teknikområden som klienthantering, katalogtjänster, övervakning och design av tekniska plattformar. Många gånger kan det även handla om användarstöd, men även ledande befattningar där vi har duktiga och erfarna konsulter som kan gå in som IT-chef eller projektledare.

Vi kan det mesta från Microsoft som är vår viktigaste partner. Microsofts systemlösningar är och har alltid varit fundamentet i våra lösningar.  Vi är Gold Partner inom Hosting och Midmarket Solutions samt Silver Partner inom Cloud Productivity med högt certifierade konsulter inom lösningar kring Active Directory, Exchange, Office 365, Azure m.m.

Systemutveckling

Inom systemutveckling har vi ett helt team som arbetar med förvaltning och utveckling av kundunika IT-system. Där finns utvecklare, systemarkitekter och projektledare som kan det mesta inom modern systemutveckling. Vi är Microsoft Silver Partner inom Application Development och Collaboration and Content.

ms-gold-logo-oktober-2016

 

 

 

 

 

Kontaktperson

Björn Hildestrand CFO 070-618 93 51

Kontakta mig