Microsoft Office 365

Sedan länge har vi arbetat med att integrera våra kunders IT med molnet. Office 365 är ett exempel där vi har många referenser och erbjuder både konsulttjänster för att flytta till molnet och tilläggstjänster som t.ex. support i våra driftlösningar.

Office 365 är en molntjänst från Microsoft som erbjuder e-post med Exchange, dokumenthantering och intranät med SharePoint, snabbmeddelanden och videomöten med Skype och mycket mer. Alla dessa är system som vi i många år jobbat med som fristående produkter.

Office 365 innehåller bl.a.

  • Exchange, e-post
  • SharePoint, dokumenthantering och intranät
  • Skype, snabbmeddelanden och videomöten
  • OneDrive, fillagring i molnet
  • Office, senaste version av MS Office
  • Office On-line, redigera Office-dokument i din webläsare

Läs mer om vilka paketeringar som erbjuds: Microsoft Office 365, abonnemangsformer

bilden

10 tips för att lyckas med Office 365

Gratis e-Guide
I denna e-Guide kan du läsa om de bästa tipsen för att skapa verksamhetsnytta med Office 365.

Att flytta till Office 365

Att integrera och/eller migrera sina lösningar till molnet gör man ofta bara en gång. Vi är en erkänt duktig leverantör av både integration, migreringsprojekt och support med många referenser på genomförda projekt. Låt oss hjälpa dig!

Tilläggstjänster

Att flytta vissa IT-tjänster till Office 365 kanske inte alltid är lösningen på alla problem. Därför har vi tilläggstjänster där vi tillför mervärden, t.ex. vår användarsupport och tjänsten Service Desk 365. Önskar man en standardiserad klientplattform tillsammans med sina molntjänster erbjuder vi Work 365. Dessutom – om du inte har behovet av en helt egen IT-infrastruktur har vi tjänsten Connect 365

ms-gold-logo-oktober-2016

 

 

 

Kontaktperson

Arne Hedman Säljare 070-618 00 27

Kontakta mig