Molntjänster

Molntjänster tar mer och mer plats och fokus. Valen är sällan självklara. Vilken lösning passar er? Vad krävs för att det ska bli bra? Hur ska genomförandet gå till med minimala driftstörningar?

Viktiga frågor där en partner som gjort det förut kan leda er rätt och vi har stor erfarenhet av implementations- och migreringsprojekt till Office 365 och andra molntjänster. Vill du läsa mer om oss och Office 365 klickar du här >> Office 365

bilden

10 tips för att lyckas med Office 365

Gratis e-Guide
I denna e-Guide kan du läsa om de bästa tipsen för att skapa verksamhetsnytta med Office 365.

Våra egna molntjänster

Nedan kan du hitta våra integrations- och tilläggstjänster till Office 365. Vår egen molntjänst för Mobile Device Management, Work 365 mobile hittar du här: Work 365 mobile.

Våra tilläggstjänster till Office 365 och Azure

Redan 2005 erbjöd vi Hosted Exchange. Sedan dess har vi utökat och idag har vi en egen tjänst som erbjuder stora mervärden till Office 365. Vi kallar den Connect 365. Här kombinerar vi IT-infrastruktur som tjänst med Microsofts molntjänster Office 365, Windows Intune och Windows Azure men även andra externa molntjänster (bl.a. tvåfaktorautentisering). Mer om Connect365 hittar du här >> Connect 365

Även om du har flyttat vissa tjänster till molnet kan du behöva användarsupport. Läs mer om support och vår tjänst här  >> Service Desk 365. För dig som har servrar i Azure har vi tilläggstjänster för driften av dessa. Kontakta oss om du vill veta mer om övervakning, support, underhåll och backup i Azure.

Microsofts molntjänster, t.ex. Office 365 och stora delar av utbudet i Azure, t.ex. InTune och EMS är viktiga för oss. Vi hjälper våra kunder med integrationer och migreringar. Kontakta Arne Hedman om du vill veta mer om vad vi kan om molnet!

Kontaktperson

Arne Hedman Säljare 070-618 00 27

Kontakta mig