Cloud Backup 365

OneDrive och SharePoint är två verktyg som vi tycker väldigt mycket om. Tyvärr cirkulerar skadlig kod på internet och dessa kan attackera alla typer av platser där vi till vardags lagrar filer. Synkroniserar man filer och blir drabbad av skadlig kod kan det spridas och göra återställning vanskligt och tidsödande. För att säkerställa att du alltid har möjlighet att återställa korrekt data behövs en lösning som är snabb och smidig.

Varför behövs backup av data i molnet?

Ransomware och annan skadlig kod på internet är ingen nyhet, effekterna kan vara våldsamma. I princip finns bara två lösningar, betala eller återställ data.

Cloud Backup 365 ser till att alla dina filer i molnet går att återställa, snabbt och effektivt. Självklart är det inte bara skadlig kod som gör att backup av OneDrive och/eller SharePoint är bra. Har du själv raderat filer men kommer på att det faktiskt vore bra att hitta den där filen igen så finns Cloud Backup 365 där och hjälper dig.

Vad är Cloud Backup 365?

Cloud Backup 365 är en tjänst där vi tar backup av OneDrive-konton, SharePoint-siter och e-post i Office 365. All återställning sker med bibehållet metadata. Med enklare ord, har du delat filen med någon så kommer den informationen att följa med vid återställning.

En annan bra funktion är möjligheten att enkelt kunna exportera allt data från ett OneDrive-konto eller en brevlåda i Office 365. För dig som är IT-ansvarig kan det vara bra när någon t.ex. slutar.