All Cloud 365 - hela företagets IT-miljö i molnet

När allt fler företag flyttar sina system till molnet är det bara en sak som fattas, tänk om man kunde flytta resten av IT-infrastrukturen också. Allt nåbart via internet, där alla olika typer av enheter kan användas och dessutom på ett säkert sätt. Inga servrar, alls. Omöjligt? Nej, nu går det och All Cloud 365 är tjänsten som syr ihop Microsofts molnlösningar med relevanta support- och hanteringstjänster. Välkomna till framtiden!

Full mobilitet

Den gamla devisen ”jobba var du vill” har sedan länge fått en helt ny innebörd. Med Office 365 kan man arbeta med dokument i både dator, platta och mobiltelefon. Alltid med en ständig synkronisering av dina dokument och möjlighet till redigering off-line om du skulle sakna internetaccess.

I en företagsmiljö har det dock alltid varit ”standard” med ett Active Directory i botten och ett antal andra stödfunktioner och servrar för infrastruktur – vissa delar i molnet och andra delar lokalt. Nu finns möjlighet att helt och hållet skapa och hantera allt i molnet, inga egna servrar. Hela lösningen självklart sammankopplad med Office 365. Dessutom ett bra miljöval genom mindre elförbrukning och färre hårdvaror.

Alla användarkonton i molnet

Med All Cloud 365 finns dina användarkonton, lösenord och behörigheter istället i molnet med optioner som applikationshantering, 2-faktorautentisering och informationsskydd för dokument. Allt molnbaserat, inga egna servrar och dessutom med drift, underhåll, kompletterande tjänster och användarsupport som extra krydda för ett modernt arbetssätt.

Standardiserad arbetsplats

Standardiserad arbetsplats är en del av lösningen. Från start finns en Windows 10 plattform färdig för inflyttning. Ett antal funktioner kan sedan hanteras direkt av användarna i självbetjäningsportaler (t.ex. installation av program och appar, byte av lösenord) och Windows 10 flyter mer och mer ihop med samma sätt att arbeta som vi är vana med kring plattor och smartphones.

Vi hanterar dina Windows 10-datorer vad gäller inställningar och uppdateringar.

Är det säkert?

Ja, inte bara säkert utan kanske mer säkert än din nuvarande miljö. Med All Cloud 365 finns möjlighet att säkra dina användaridentiteter med Multi-Faktor Autentisering när du loggar in med webbläsare, inloggningen sker via en mobilapp.

För utökad säkerhet finns både informationsskydd som styr var företagets filer får skickas och optioner för säker e-post som skyddar mot skadlig kod.

Microsofts säkerhetslösningar kompletteras av våra egna som t.ex. Cloud backup av OneDrive, SharePoint och e-post samt Säker surf, en tjänst mot skadlig kod på nätet.

All Cloud 365 ersätter allt i din nuvarande IT-infrastruktur. Lösningen är baserad på Microsoft Azure AD, Office 365 samt Microsoft 365 med EMS och Intune och har stöd för Windows 10 och mobila enheter som IOS, Android och MAC.

All Cloud 365 finns i flera grundpaketeringar med valbara optioner samt flera möjliga grundlicenser från Microsofts molnutbud.

Läs mer i produktbladet: Solid Park, All Cloud 365

Kontaktperson

Arne Hedman Säljare 070-618 00 27

Kontakta mig