Frukostseminarium GDPR, 4 maj 2018

Alla, Publicerat den 27 april 2018

Frågor & svar - en månad kvar. Den nya Dataskyddsförordningen (eller GDPR) påverkar oss alla. Klart är att alla företag/organisationer behöver identifiera var och hur man hanterar personuppgifter, anpassa hanteringen mot Dataskyddsförordningen samt se över skydd och säkerhet.

Solid Park och Nebu har genomfört en mängd workshops och utbildningar senaste tiden och vi delar med oss av de vanligaste frågeställningarna och de bästa tipsen. Seminariet passar bäst för dig som känner till Dataskyddsförordningen men vi börjar med en kortare sammanfattning.

Datum: Fredag 4 maj
Tider: Frukost 07.30, Föreläsning 08.00 – 09.15 följt av öppen frågestund
Plats: Frukost på Solid Park (Sintervägen 16), seminarium i Kopparlundens hörsal (Kopparlundsvägen 14)

Efter öppen frågestund finns möjlighet att diskutera med representanter från Nebu och Solid Park.

Innehåll/agenda:

  • Sammanfattning, grunder
  • Modell för att arbeta med GDPR
  • Sista minuten tips
  • Säkerhetstips
  • Frågestund

Anmälan hittar du här >>