Vi söker en driven frontend-systemutvecklare till Kista/Akalla.

Alla, Publicerat den 23 november 2017

Våra kunder har flera verksamhetsförändrande digtaliseringsprojekt framför sig och vi söker därför dig som vill vara med och bidra. Arbetet består av utveckling och förvaltningsarbete i ett team med inriktning på system för försäkringsförmedling. Rollen som utvecklare kräver självständighet och ett nära samarbete med våra kunder. Vi utvecklar de flesta system och tillämpningar på Microsoftplattform.

Vi erbjuder ett betydelsefullt och ansvarsfullt arbete med dokumenterat goda utvecklingsmöjligheter. Vi är kollektivanslutna, erbjuder marknadsmässiga löner och bra förmåner, samt trevliga och kompetenta kollegor. Vi arbetar i en kultur där ledorden är Snabba, Nytänkande och Reko.

Vi söker dig som:

  • Är noggrann, då vi varken tummar på den kvalitet vi levererar till kund eller internt.
  • Är kommunikativ, gillar lagarbete och är kundorienterad.
  • Har en bra känsla för helheten och har ett intresse för vilket resultat arbetet ger till kund.

I rollen ingår tät kontakt med kunder, kollegor och samarbetspartners.

Din profil:

  • Du har flerårig erfarenhet av konsultarbete inom systemutveckling.
  • Vi tror att du har någon typ av akademisk utbildning (exempelvis systemvetare), examen från YH eller att du på annat sätt dokumenterat dina kunskaper exempelvis via certifieringar.
  • Kunskaper om utveckling i Azure, ASP.net och Web-API är viktiga.
  • Erfarenhet av frontend/GUI webbutveckling är ett krav.
  • Erfarenheter av UX och grafisk design är meriterande.

Anställningen:

Anställningen är tillsvidare och heltid. Arbetet utförs till största delen på vårt kontor i Kista/Akalla.
Vi tillämpar löpande urval. Sista datum för ansökan är den 20 december. Maila din ansökan till work@solidpark.se.

Vill du veta mer? Kontakta Jimmy Söderberg som är affärsområdesansvarig på 070-618 93 53.

 

Om Solid Park
Solid Park levererar IT-drift till främst små och medelstora kunder samt avancerad konsulting och projekt inom systemutveckling, systemförvaltning, digitalisering och IT-infrastruktur. På Solid Park arbetar vi efter ledorden ”Snabba”, ”Nytänkande” och ”Reko”. Att vara snabba innebär bland annat att leverera fantastisk support och service som är vårt sätt att göra skillnad för kunden. Vår vision är därför att bli ”Nordens snabbaste IT-företag”.

Solid Park grundades 2005 och har idag drygt 100 medarbetare i Västerås, Stockholm, Norrköping, Linköping och Katrineholm. Vår geografiska placering, d v s Mälardalen och Östergötland, är noga utvald med tanke på den höga koncentrationen av företag och alltså potentiella kunder.

Företaget anslöts till kollektivavtal 2012, främst som trygghet för våra medarbetare men också för att våra kunder och leverantörer ska veta att vi är ett reko företag med bra arbetsvillkor och rättvis löneutveckling. Solid Park blev 2016 och 2017 utsedda till ett av årets ”Superföretag” av Veckans Affärer. 2017 blev Solid Park en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt ”Great place to Work” samt utnämnda till ”Årets Partner” av Microsoft.