Vi söker en vass SharePoint-utvecklare!

Alla, Publicerat den 27 februari 2017

Vill du vara med och växa tillsammans med oss? Vi behöver förstärka vårt SharePoint-team med en vass utvecklare.

Som SharePoint-utvecklare kommer du arbeta med införande av lösningar för samarbete och struktur hos många kunder av varierande storlek. Arbetet som SharePoint-konsult är hos oss mycket varierande då vi ofta blir den som, tillsammans med representanter från kunden, driver utvecklingen av deras Intranät till nästa nivå. Det innebär att vi behöver vara lyhörda för vad kunden har för önskemål och krav och samtidigt kunna hitta de bästa tekniska lösningarna och utveckla dem.

Vi är ett litet team som hjälps åt med allt från 3:rd line Support till att vara Arkitekter och kravsamordnare i projekten och vi behöver just nu förstärkning främst på utvecklarsidan och framförallt på front-end.

Vi arbetar mycket i HTML, CSS, Javascript och jQuery för att göra kundens Intranät både mer attraktivt och framför allt mer funktionellt. Vi söker dig som är vass på webbutveckling, gärna Front-end med olika ramverk och tekniker.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av SharePoint eller annat liknande system på nivån ”Avancerad användare”. Du behöver även ha några års erfarenhet som självgående konsult där du drivit projekt och uppgifter till leverans.

Vi vill att du:

  • har erfarenhet av webbutveckling, främst front-end med ramverk som Typescript, Javascript, jQuery, Angular, Node.js och liknande.
  • har erfarenhet av SharePoint 2010 eller senare på nivån ”Avancerad användare”
  • är självgående med förmåga att planera och prioritera sin tid själv.
  • tycker det är roligt med utmaningar och många bollar i luften.
  • är villig att lära dig nya saker och att lära andra det du kan.

Meriterande är:

  • om du har erfarenhet av Administration och Utveckling mot SharePoint 2010 eller senare (även SharePoint Online)
  • om du är certifierad i SharePoint, Utveckling mot Microsofts plattformar eller liknande.
  • om du har erfarenhet av andra CRM-system.

Som person är du givetvis kundfokuserad och serviceinriktad.

Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete i ett växande företag med stor lagkänsla.

Är du intresserad, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Maila din ansökan till stefan.wiklund@solidpark.se. Vill du veta mera, kontakta Stefan på telefon 073-522 87 09.