Personalen

Philip Scherling
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
0
8
9
3
4

Philip har jobbat i Service Desk sedan september 2012. Philip tar sig gärna an Active Directory och Exchange samt är MCSA inom Office 365.  Philip arbetar därför en del i andra linjens support som specialist. I övrigt har Philip ett stort intresse i idrott, speciellt handboll som han själv spelar.

Madeleine Dernsjö
Teamleader Service Desk
Branschtimmar:
0
0
0
3
6
4
3

Madeleine är Team Leader för Service Desk sedan våren 2017. Hon har tidigare jobbat som inköpare inom IT och nyligen flyttat tillbaka till hemstaden Västerås. På fritiden gäller resor och träning och vill du snacka favoritgodis har du kommit rätt, Madde är en godisråtta!

Johanna From
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
0
1
4
3
5

Johanna började hos oss på hösten 2016. Här möter du en småbarnsmamma som du kan snacka coola spel med, Johanna gillar gaming! I övrigt är Johanna en problemlösare som fixar det mesta.

Robin Forsberg
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
0
1
5
8
0

Robin är en musikälskande nätverksentusiast som har varit hos oss sedan början av 2017. På fritiden spelar han helst gitarr samtidigt som han kollar på hockey. Robin har ett stort intresse av nätverk och hjälper gärna till om något skulle strula med nätet.

Kristofer Thiel
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
0
8
0
7
9

Kristofer jobbar i Service Desk sedan sommaren 2013 efter studier till system- och nätverkstekniker. Något som ligger honom varmt om hjärtat är bland annat trådlösa nätverk och Active Directory. För övrigt är Kristofer en inbiten skidfantast och bygger även sina egna cyklar.

Johan Blomdén
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
0
6
0
0
1

Johan började i Service Desk på våren 2014. Han har tidigare erfarenheter från andra branscher och har alltid varit intresserad av IT. Johan hjälper till med flesta frågor i Service Desk med inriktning mot säkerhet. Han har en bakgrund som tävlingssimmare och fortfarande är det mycket träning som gäller på fritiden.

Rickard Loklint
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
2
6
8
8
3

Rickard har varit i Service Desk sedan hösten 2016. På fritiden renoveras det bilar och i bilarna monteras det bilstereo. Finns det inget bilprojekt gäller en del gaming så här kan du som vill snacka processorer och hårdvara. Rickard kan mycket om mycket och har en svag dragning åt MAC-hållet.

Johnny Nielsen
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
1
4
6
7
4

Johnny började på Solid Park november 2013. Hans specialitet är VMWare och övervakning och därför hittar ni oftast honom i andra linjens support. Johnny kommer från Sala och är uppvuxen intill en speedwaybana. Inte så konstigt att han har ett stort intresse för motorsport.

Jesper Wallkulle
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
0
4
0
8
8

Jesper har arbetat i Service Desk sedan början av 2016. På fritiden tittas det på fotboll (VSK och Arsenal är favoriter) och spelas fotboll. Åka skidor fungerar också. Jesper är mycket allround och fixar det mesta med en ambition att vara "trevligast i Service Desk".

William Persson
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
0
2
6
1
4

William är en friluftsnörd och SAAB-entusiast som varit hos oss sedan våren 2016. Han ses även ofta på läktaren på Solid Park Arena när VSK spelar. William hjälper dig med alla typer av problem men har en inriktning mot programmering och SharePoint.

Henrik Lundin
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
0
2
0
2
5

Henrik, student på MDH i Västerås där han studerar Datornätverk och Datakommunikation. Arbetar sedan i Augusti 2016 ca 1 till 2 dagar i veckan men kommer att arbeta heltid efter studierna. Henrik älskar att resa och upptäcka nya platser, där är kameran med i högsta hugg för att fånga allt i bild och video.

 

Daniel Lindqvist
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
2
7
3
2
3

Daniel började på Solid Park oktober 2012 och har tidigare arbetat på IT kontoret i Katrineholms Kommun i flera år. Han sitter nu i Service Desk där han sysslar med alla möjliga driftsfrågor. Daniel har ett stort musikintresse, både vad gäller att lyssna på musik samt att sjunga och spela själv.

 

Mattias Svensson
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
1
1
5
9
1

Mattias har flera år bakom sig på andra håll inom IT och började på Solid Park i slutet av 2015. Mattias är duktig på mycket men grym på MAC och MDM. Med en del specialistkunskap möter du ofta honom i andra linjens support.

Zandra Fahlström
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
0
7
9
1
0

Zandra har jobbat i Service Desk sedan sommaren 2013 efter studier inom server-och virtualisering. Zandra arbetar med klienthantering och kluriga installationer och är vår expert på MDM. Därför träffar ni oftast Zandra i andra linjens support eller på plats hos er. När hon inte "nördar på jobbet" åker hon gärna motorcykel eller hänger med sin katt som heter Cisco!

Robin Aronsson
Service Desk
Branschtimmar:
0
0
1
6
1
4
3

Robin började hos oss i maj 2017, direkt efter studier inom server och virtualisering. Han har tidigare arbetat som produktionsingenjör och inköpare inom IT- och telekombranschen. Robin sysslar med alla möjliga driftsfrågor över telefon eller på plats hos er. På fritiden är han hemma och tar hand om huset och trädgården.