2005 gick en grupp erfarna IT-konsulter ihop och bildade Solid Park.

Sedan dess har vi lärt oss ungefär två saker.

1

För det första: ny teknik och spektakulära lösningar kommer i andra hand. Det viktiga är den dagliga driften. Och det viktiga med den dagliga driften är att den fungerar.

2

Det andra är att saker går snett ibland, eller att du som användare inte lyckas med det du vill. Det viktiga då är att ha en oklanderlig support med mycket resurser. Det har vi.

Läs vidare om oss här
93
medarbetare
Antal timmar i branschen
  • 2
  • 9
  • 0
  • 8
  • 4
  • 7
  • 3

Som IT-konsulter har vi i princip bara en tillgång: våra medarbetare. Visst, vi har serverhallar, datorer, telefoner och mycket annat. Men teknik kommer och går. Det som gör skillnad för dig är erfarenhet, kunnande, och personlig service.

Runt det har vi byggt vårt erbjudande. Det innebär ibland att vi väljer bort den senaste tekniken. Det innebär också att vi envisas med att vara bättre på serverhantering än du – så vi accepterar inga garderobslösningar. Och det innebär att den support du får är något av det bästa du kan få i branschen.

Visa alla medarbetare

Hundratals servrar.
Senaste hård- och mjukvaran.

Inte en enda dator i garderoben.

Tänk dig hela din IT-miljö – e-post och kalender på alla enheter, filer och program, backup, säkert nätverk – i en enda inloggning. Dessutom alltid säkert, och alltid uppdaterat. Och utan att du behöver ha en enda server i garderoben.

Connect365 är vår egen molnlösning, byggd på Microsofts Office365 och sammanslaget med alla andra funktioner våra kunder efterfrågar. Det är det absolut enklaste sättet att flytta hela din IT-miljö till molnet.

Läs vidare!

Målen med IT-lösningar i
stort kan vara många.

Med själva driften finns bara ett: det ska fungera.

I den bästa av världar är det helt enkelt så – allt bara fungerar. Den bästa IT-driften är därför den som känns enklast. Men att ta sig dit är svårt. Det kräver planering, erfarenhet och en process som både fångar upp era behov och dimensionerar lösningen utifrån det. Det är det här vi är bäst på.

Ring upp mig

Vill du veta vad vi går för?

För Bonnier är en bombsäker backup helt affärskritisk. För Genesta, möjligheten att nå filer och program från var som helst. HSB ville ha en tung kundservice.

Hur gick det för dem? Och vad vill du ha?

Föråldrat system? Fel funktioner?
Dubbelarbete eller tidsslöseri?

Låt oss bygga om. Eller nytt.

Många har behov av en egen systemlösning. Ibland är det litet – kanske bara ett enkelt tidrapporteringssystem. Ibland är det omfattande, som ett helt intranät, eller ett viktigt verksamhetsstöd.

I båda fallen, och i de däremellan, hjälper vi till att anpassa ditt befintliga, eller att bygga ett nytt. Och det som gör skillnaden för våra kunder är att vi alltid börjar med slutet i sikte. Det vill säga, vi tänker på systemförvaltningen redan innan vi sätter igång med produktionen. Läs vidare om vårt erbjudande inom systemutveckling.

Läs mer om systemutveckling

Har du ett problem?
Bra.

Om du undrar hur vi tar oss an din IT-drift brukar vi säga så: att ha problem är en bra början. Vi gillar nämligen problemorienterad IT – det vill säga att utgå från de utmaningar och behov du har i din verksamhet, när vi ser över din IT-drift.

Först därefter kan man prata servrar, molntjänster, infrastruktur eller datalagring. Om du vill det. För om du inte vill, då räcker dina problem alldeles utmärkt.

2,2 miljoner timmars erfarenhet.

Två minuters kö.

Vår filosofi kring vår Service Desk har alltid varit enkel: den ska innehålla våra främsta experter, och tillgängligheten ska vara superhög. Vi kan inte lova att det alltid är två minuters kö – ibland kommer du fram direkt.

Dessutom kan vi lova att du får både professionell och personlig hjälp av de bästa konsulter vi har.

Kontakta Service Desk här

Hur bygger man en Service
Desk i toppklass?

Kom och ta en titt.

En fantastisk Service Desk har alltid varit kärnverksamhet för oss. Läs mer om hur vi tänker, och hur vi gör. Eller boka in ett studiebesök, och komma och titta själv.

Boka studiebesök

Vill du få tag i oss?

Vi finns i Linköping, Norrköping, Stockholm, Västerås & Katrineholm.

Klicka på något av ortsnamnen för att hitta kontaktuppgifter till det kontoret. Letar du snarare efter vår Service Desk? Leta dig tillbaka i menyn till vänster.

Kontakta oss