Vi söker regionchef till Katrineholm

Alla, Publicerat den 02 maj 2017

Solid Park växer och söker nu en regionchef till vårt kontor i Katrineholm. Ett spännande jobb för dig som vill utveckla vårt kontor och våra kunder i regionen.

Arbetsbeskrivning

Som regionchef har du ansvar för så väl personal som försäljning inom din region, och du rapporterar till VD. Ditt främsta intresse är att våra kunder ska ha moderna, snabba och prisvärda IT-lösningar.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande chefsroller med personal– och budgetansvar, projektledning och kundkontakter samt har en bred kunskap inom IT. Erfarenhet från systemutveckling och IT-drift är meriterande. Vi arbetar i en kultur där ledorden är Snabba, Nytänkande och Reko. Du ska kunna fylla dessa värdeord med handling.

Din ansökan

Skicka din ansökan till jobb@solidpark.se senast den 16 maj. Tillträde enligt ö.k. Frågor besvaras av Johan Åkerlund, VD, via e-post till johan.akerlund@solidpark.se
Läs mer om oss på solidpark.se

 

Om Solid Park

Solid Park grundades 2005 med ca 20 medarbetare på orterna Stockholm, Västerås, Norrköping och Linköping. Tillväxten har varit mycket positiv, vi är idag 95 medarbetare och har förutom nämnda orter även kontor i Katrineholm. Vår geografiska placering, dvs. Mälardalen och Östergötland, är noga utvald med tanke på den höga koncentrationen av företag och alltså potentiella kunder. Såväl omsättning som resultat har ökat för varje år och vår finansiella rating blev AAA i samband med 10-årsjubileet.

Företaget anslöts till kollektivavtal 2012, främst som trygghet för våra medarbetare men också för att våra kunder och leverantörer ska veta att vi är ett reko företag med bra arbetsvillkor och rättvis löneutveckling. Solid Park blev 2016 utsedd till ”Superföretag” av Veckans affärer. 2017 blev Solid Park certifierade som ett ”Great Place To Work”. Vi är även ISO 9001 och 14001 certifierade.