Key Account Manager till Solid Park Stockholm

Alla, Publicerat den 02 mars 2017

Solid Park växer och söker nu en Key Account Manager till vårt kontor i Stockholm. Det är ett fantastiskt roligt jobb för dig som vill vara med i ett av våra team på Solid Park med sikte på att utveckla våra kunders IT-stöd.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Key Account Manager har du ett viktigt, strategiskt och övergripande ansvar för att utveckla våra kunders IT-stöd. Det innebär försäljning av Solid Parks samtliga tjänster på dina tilldelade kunder. Där har du också ett ansvar för att uppfylla våra kundnöjdhetmål samt en projektledande roll i att utveckla ett partnerskap med våra kunder.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av försäljning av komplexa tjänster och som brinner för kundservice och moderna IT-lösningar! Du har ett professionellt förhållningssätt i ditt relationsbyggande arbete och en stark drivkraft att motivera dig själv och dina kolleger. Du är trygg i dig själv och du har en förmåga att inge förtroende. Vi arbetar i en kultur där ledorden är Snabba, Nytänkande och Reko. Du ska kunna fylla dessa värdeord med handling.

Frågor och kontakt

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till bjorn.hildestrand@solidpark.se så snart som möjligt. Vill du veta mer, kontakta Björn på 070-6189351.

Om Solid Park

Solid Park grundades 2005 med ca 20 medarbetare på orterna Stockholm, Västerås, Norrköping och Linköping. Tillväxten har varit mycket positiv, vi är idag 95 medarbetare och har förutom nämnda orter även kontor i Katrineholm. Vår geografiska placering, dvs. Mälardalen och Östergötland, är noga utvald med tanke på den höga koncentrationen av företag och alltså potentiella kunder. Såväl omsättning som resultat har ökat för varje år och vår finansiella rating blev AAA i samband med 10-årsjubileet.

Företaget anslöts till kollektivavtal 2012, främst som trygghet för våra medarbetare men också för att våra kunder och leverantörer ska veta att vi är ett reko företag med bra arbetsvillkor och rättvis löneutveckling. Solid Park blev 2016 utsedd till ”Superföretag” av Veckans affärer. 2017 blev Solid Park certifierade som ett ”Great Place To Work”. Vi är även ISO 9001 och 14001 certifierade.