Vi söker systemutvecklare till Västerås

Alla, Publicerat den 27 februari 2017

Brinner du för digitalisering och att utveckla/förvalta verksamhetssystem som gör skillnad? Då är Solid Park rätt ställe för dig. Just nu behöver vi förstärka vår systemavdelning med ytterligare utvecklare.

Flera av våra kunder står inför verksamhetsförändrande digtaliseringsprojekt – vi söker dig som vill vara med och tekniskt bidra till förändringen. Vi erbjuder ett betydelsefullt och ansvarsfullt arbete med dokumenterat goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi erbjuder självklart marknadsmässiga löner och bra förmåner, samt trevliga och kompetenta kollegor. Vi arbetar i en kultur där ledorden är Snabba, Nytänkande och Reko.

Den viktigaste personliga egenskapen vi efterfrågar är noggrannhet då vi varken tummar på kvaliteten vi levererar till kund eller internt. I denna roll måste du vara kommunikativ, gilla lagarbete och vara kundorienterad. Dessutom är det viktigt att du har en bra känsla för helheten och har ett intresse för vilket resultat arbetet ger till kund. I rollen ingår tät kontakt med kunder, partners och kollegor.

Anställningen är tillsvidare och heltid. Arbetet utförs till största delen i Västeråsområdet men någon dag per vecka behöver du resa till vårt kontor i Kista/Akalla samt eventuella kunder i mellansverige.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av utveckling och förvaltningsarbete kopplat till befintliga eller nya kunder. Rollen som utvecklare kräver självständighet och du utför arbetet många gånger utan direkta instruktioner. Direktiven i utvecklingsarbetet kommer från kund men även internt då vi försöker upprätta egna metoder och best practices. Därför är det viktigt att kunna sätta sig in i kundens verksamhet för att säkerställa verkligt verksamhetsvärde i kombination med Solid Parks best practice.

Teknisk kompetens & erfarenhet

Vi utvecklar de flesta system och tillämpningar på Microsoftplattform. Kunskaper om utveckling i Azure, VisualStudio och MS SQL Server är viktiga. Erfarenhet av någon välkänd CMS, integrationslösningar och webbutveckling är meriterande.

Du har flerårig erfarenhet av konsultarbete inom området Systemutveckling. Vi tror vidare att du har någon typ av akademisk utbildning (exempelvis systemvetare), examen från YH eller att du på annat sätt dokumenterat dina kunskaper exempelvis via certifieringar.

Kontakt & ansökan

Vill du veta mer eller skicka in din ansökan? Kontakta Jimmy Söderberg som är affärsområdesansvarig på 070-618 93 53 eller jimmy.soderberg@solidpark.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.